Anvelope

Alfa Romeo Milano (Giulietta), prima fotografie oficiala

Orice stire despre sau cu Alfa Romeo isi gaseste locul aici

Alfa Romeo Milano (Giulietta), prima fotografie oficiala

Mesajde thenuts » Mie Dec 02, 2009 11:48 am

Desi Alfa Romeo nu a publicat inca imagini cu noul sau model compact, publicatiile online au scos edja de la naftalina prima imagine a acestuia.
Alfa Romeo Milano (Giulietta), prima fotografie oficiala zoom
Esential
235 de cai putere va avea versiunea de top a noii compacte Alfa Romeo.

Dupa ce italienii de la Alfa Romeo au decis sa amane publicarea primelor fotografii ale compactei care il va inlocui in gama pe cunoscutul 147, prietenii nostri americani de la Carscoop au scos in fata publicului prima imagine oficiala a modelului italian. Aceasta imagine face parte din lotul trimis presei italiene inainte ca Alfa Romeo sa se razgandeasca in privinta numelui, astfel ca pe placuta de langa grila sta scris Alfa Milano, numele care se presupune ca a fost inlocuit intre timp. Acesta este, de altfel, si motivul pentru care italienii au amanat prezentarea oficiala.

Noul model va fi construit exclusiv in versiune cu cinci portiere si are la baza aceeasi platforma C-Evo a Grupului Fiat care a scos pe piata Bravo si Delta. Conform primelor informatii publicate de americani, noul model - care foarte probabil va fi denumit Giulietta - masoara 4350 de milimetri in lungime, 1460 mm in inaltime si are o latime de 1800 de milimetri. Ampatamentul este de 2630 de milimetri, iar capacitatea portbagajului se ridica la 350 de litri.

Reprezentantul Alfa Romeo in segmentul compact va dispune de patru motorizari in momentul lansarii. La fel ca in cazul fratelui Lancia Delta, toate acestea vor fi turbo: 1.4 Multiair de 120 si 170 CP, respectiv 1.6 si 2.0 litri JTDM de 105, respectiv 170 CP. Versiunea de top a modelului italian va purta celebra sigla Quadrifoglio Verde (trifoiul cu patru foi) si se va bate in segmentul hot hatch-urilor cu Focus ST, Golf GTI si Megane RS. Aceasta va dispune de un motor nou de 1.7 litri turbo cu patru cilindri care va dezvolta 235 CP.

Noul model Alfa Romeo va fi prezentat oficial in fata publicului in cadrul Salonului Auto de la Geneva, care va avea loc la inceputul lunii martie 2010.


sursa automarket.ro

http://www.automarket.ro/stiri/alfa-rom ... 26790.html
for the win
Avatar utilizator
thenuts
3rd gear
 
Mesaje: 299
Membru din: Mar Noi 03, 2009 1:03 pm
Locatie: Cluj-Napoca
Marca: Alfa Romeo
Model: 147
Motorizare: 1.9 JTD
Fabricat: 2001
Nr. de inmatriculare: CJ 24 FTW

Inapoi la Stiri si noutati

Cine este conectat

Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori

cron