Anvelope

Asociatia Alfa Amore Romania

Informatii despre Asociatia Alfa Amore Romania. Aici puteti gasi Statutul Asociatiei, modalitati de contact si inscriere.

Asociatia Alfa Amore Romania

Mesajde mani_mic » Lun Noi 24, 2008 3:09 pm

Asociatia Alfa Amore Romania este un organizatie non profit care isi propune promovarea marcii auto Alfa Romeo si incearca sa adune la un loc toti posesorii de astfel de masini care impartasesc pasiunea pentru aceasta marca. Asociatia a fost infiintata in luna noiembrie 2008 si isi propune sa isi canalizeze toate eforturile pentru a putea oferi membrilor sai diferite beneficii (morale, materiale, tehnice, etc).
Asociatia Alfa Amore ofera pentru membrii legitimati discount-uri pentru piese si consumabile auto, consultanta gratuita prin intermediul forumului si sfaturi utile pentru orice problema sau curiozitate. Asociatia isi propune, de asemenea, ca membrii sai sa se simta ca intr-o mare familie care se doreste a fi extinsa la nivel national (actual ascoaitia are membrii in judetele Timisoara, Arad, Bihor, Cluj si Alba). In acest sens asociatia se va ocupa, prin intermediul membrilor sai, de orgnaizarea de evenimente (intalniri nationale, regionale si locale). In viitor se doreste organizarea de catre asociatie a unor evenimente gen "curse legale" care sa fie deschise si altor cluburi auto sau persoane fizice, si orice alt fel de eveniment care poate promova valorile marcii si a interactiunii membrilor acesteia.
Dorim sa ajungem o retea de prieteni cat mai extinsa. Cu cat asociatia noastra va deveni mai mare si numarul membrilor va spori, cu atat beneficiile pe care le putem obtine de la diferite firme se vor inmulti.
In zilele urmatoare va apare online statutul asociatiei, care va face lumina in privinta obiectivelor asociatiei.
Obiectivul nostru principal in momentul de fata este cunoasterea si interactiunea membrilor, ajutor reciproc si obtinerea de discount-uri si diferite facilitati pentru membrii asociatiei.
Aceasta nota este introductiva si pe parcus vor aparea informatii mai exacte.
Va multumim pentru interesul de a citi aceste randuri si va asteptam sa va inscrieti.
Modalitatea de inscriere actuala este prin postarea dorintei de inscriere la http://www.alfaamore.ro/forum/inscrie-alfa-amore-t49.html. Veti fi contactat in vederea finalizarii procesului. Pentru aceasta sunteti rugat sa va completati profilul cu toate datele si sa lasati si un numar de telefon.
Conduc ALFA, deci exist!
Avatar utilizator
mani_mic
Site Admin
 
Mesaje: 1935
Membru din: Lun Sep 22, 2008 11:59 am
Locatie: Timisoara
Marca: Lancia
Model: Delta
Motorizare: 1.6 mJTD
Fabricat: Feb 2010

Inapoi la Asociatia Alfa Amore Romania

Cine este conectat

Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori

cron