Anvelope

Cabinet Avocatura

Ofertele speciale obtinute de Asociatia Alfa Amore pentru membri legitimati: Reduceri, facilitati si orice alt fel de beneficiu.

Cabinet Avocatura

Mesajde mani_mic » Vin Dec 05, 2008 12:44 pm

Cabinet Avocat Manitiu Dan ofera membrilor legitimati Alfa Amore un discout de aproximativ 25% (minim 25%, in cazul proceselor costisitoare gen partaj, etc discountul poate fi marit in functie de suma discutata). Consideram a fi foarte utila aceasta reducere datorita amenzilor si suspendarilor de permise ale caror victime putem fi.
Discount-ul se aplica la taxa perceputa pentru procesul in sine. Pe langa taxa perceputa pentru proces si fara discount sunt cheltuielile cu deplasarea (cheltuieli care difera in functie de locatie - cabinetul fiind localizat in Petrosani - dar deplasarile sunt posibile oriunde in tara).

Update: in urma negocierilor cu Cabinetul de avocatura am obtinut si consultare gratuita pentru membrii legitimati Alfa Amore in forma de mesaje scrise in limita timpului disponibil. In cazuri extreme se poate opta pentru convorbire telefonica sau prezentare la cabinet, dar se doreste folosirea postei electronice. Date de contact: manitiud@yahoo.com.

In curand va fi atasata o copie dupa oferta de la Cabinetul de avocatura care va fi emisa pe adresa Asociatiei Alfa Amore Romania.

In urma folosirii servciilor va rugam sa postati pentru impresii si preturi in ideea de a oferi un punct de start pentru alti doritori.
Conduc ALFA, deci exist!
Avatar utilizator
mani_mic
Site Admin
 
Mesaje: 1935
Membru din: Lun Sep 22, 2008 11:59 am
Locatie: Timisoara
Marca: Lancia
Model: Delta
Motorizare: 1.6 mJTD
Fabricat: Feb 2010

Inapoi la Oferte Alfa Amore - pentru membri legitimati

Cine este conectat

Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori

cron