Anvelope

In cautare de GT

Alfa Romeo GT se produce din anul 2004. Dupa cum ii spune si numele este un gran turismo de lux pozitionat alaturi de sportiva Brera ca succesor al Alfa Romeo 916-GTV.

In cautare de GT

Mesajde Godzzi » Sam Ian 28, 2012 11:40 am

Salutare toata lumea,

Cam de 1 an de zile urmaresc sa cumpar o alfa gt 1.9 diesel. Deocamdanda tot cu o Italianca imi traesc viata, Stilo 1.8. Pentru cei care cunosc masina mai bine am cateva intrebari de lamurire si anume.
Stiu ca pe la jumatatea anului 2005 s-a facut tranzitia la motorul nou, euro4 pe care il doresc si eu. Nelamurirea mea este undeva pe la anul 2007 unde masina a inceput sa vina cu un alt bord (cel fara cercuri la cadranele bordului). A existat un asa zis facelift? sau doar niste modificari pe ici-colo? Mai exista si alte modificari la masina fata de variantele 2005-2006?

Va multumesc !
Godzzi
Reverse

Re: In cautare de GT

Mesajde the red passion » Sam Ian 28, 2012 12:34 pm

Faceliftul mai important la GT s-a facut in 2006,atunci s-a umblat si la bord.Din cate stiu eu la 1.9 Multijet: siglat JTD Multijet a fost utilizat pana in 2006,iar din 2007 a fost introdus motorul siglat JTDm (150 cavalli ),ulterior a aparut si in versiunea de 170 cavalli cuplat la un diferential mecanic de tip Torsen C ,pe versiunea Alfa GT 1.9 JTDm Q2 Quadrifoglio Verde...ambele,adica ultimile doua sunt dotate cu filtru de particule.A mai fost o versiune in 2010 numita Moving,ce a fost produsa pana la sfarsitul anului,versiune care a aparut in luna Aprilie 2010,cand s-a redus/oprit productia la versiunile Progression, Distinctive, Sport si Quadrifoglio Verde,versiune care a fost motorizata 1.8 16V si 1.9 JTDm 16V . Au mai existat si alte versiuni,editii limitate:Quadrifoglio Oro de 60 exemplare pentru Japonia, Special Edition 1.9 JTDm 16 V doar in culoare rosie si negra pentru UK,Run Out Edition 2.0 JTS (doar culoare neagra) ceva mai mult de vreo 10 exemplare pentru Olanda,iar pentru Australia si Franta in 2010 a fost propusa versiunea GT Centenario 1.9 JTDm diesel.
Sper ca ti-a fost de folos informatia :ugeek:
Curiozitate:In 2005 a fost produs pe platforma de la GT intr- un singur exemplar,o versiune cabrio,la cererea unei persoane.(Lilli Bertone)
"Ho scelto di guidare italiano...Una scelta che mi ha cambiato la vita...
C'è qualcosa che lega ogni pilota alla sua Alfa Romeo...
Noi lo chiamiamo:Cuore Sportivo"...
the red passion
Top gear

Marca: Alfa Romeo
Model: 4C
Motorizare: 3.0
Fabricat: 2015

Inapoi la Alfa GT