Tentant ....si sunt la greu....zilele trecute mi-am luat un stergator de luneta ptr. 156-le meu cu numai 35.9 euro ( in magazin e 254 ron si asta numa'daca e-da'eu la o reprezentanta AR n-am gasit... ) ....a se vedea atasamentele
|
Tentant dr147 scrie:Super pretul , o sa iau si eu daca comanda cineva

bh00ooo scrie:A luat Rares un set in primavara. In vara avea deja nemultumiri majore, nu mai tin minte exact care brate bateau sau scartaiau. Bagati-i un PM daca nu se autosesiseaza la topicul asta.
c-am luat o spaima cu ce spuneai ,c-am fost pe punctu' de a renunta la achizitie...mi-o mai venit inima la loc cand am vazut comentariul lui Rares....si mi-o trecut sentimentul c-am dat-o de gard
... BTW:am cumparat un rulment dr.fata ( 59 euro+12,5 euro ) de pe acelasi eBay si acu' astept sa-mi vie....ca deja pe roata dr.fata zici c-am draci si matze-n fuzeta...
daca cineva e doritor de o achizitie de pe eBay il ajut cu cea mai mare placere-lui quasar132 i-am luat un Connect Nav (sistem de navigatie de Alfa Brera original) cu 201 lire+7 lire si maine tre'sa vie de la Sibiu sa-l ia...in 3.12 l-am achitat si-n 14.12 o venit

Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori