Din 01.01.2009 pana prin 25.07.2009 inca nu gasisem o masina care sa mi se potriveasca si tot cautand m-am impiedicat de un GT pe http://www.autovit.ro ( Nu am nici o legatura cu ei si nu fac reclama ) Si uite asa eu care ziceam ca nu ma grabesc sa-mi cumpar masina in mai putin de 2 saptamani de la data la care am gasit-o pe prima am fost pana la Arad sa vad una sa vad cum ' ma cuprinde' Din poze nu puteam sa-mi dau seama cat ii de mare.
SA II ZICEM DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE dar masina nu era chiar OK din punct de vedere estetic, nu avea numere rosii sa pot sa o duc la service si dupa acasa. Am plecat de la arad destul de dezamagit pentru ca am fost mintit (masina era varza) si chiar daca aveam o parere destul de proastra despre Alfe in general ( din cauza unui prieten Nicu care o sa apara si el aici pe forum cat de curand si care a avut 10000 de probleme cu masinuta lui Alfa Romeo 166 ) ma indragostise'l iremediabil si 3 zile mai tarziu am gasit-o pe
GAGICA MEA
Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16 valve 150HP pe care ma bate gandu sa ii urc putin ...
An fabricatie 2004-2005
km 85.000
Cat am dat pe ea ?? 7995 EURI... plus
Taxa de inmatriculare 2000 EURI
Primul meu numar de inmatriculare a fost HD 13 SRI ( cu ajutorul sefului politiei .S.R.I. sunt initialele parintilor si am ajuns in posesia lui dupa ce am cerit 13 SIR si 13 RIS care erau date )dupa care am schimbat masina lu tata si am schimbat si numarul in AB 13 SRI. In decursul timpului adica 3 ani am fost scos din multe necazuri de numar. Cand am luat GAGICA am vrut 31 SRI dar nu am mai reusit nici cu interventii. Asa ca dupa mai multe incercari am ramas cu
AB 31 MOB
MOB Money Over Bitches
Mob definition
a. An organized gang of criminals; a crime syndicate.
b. often Mob Organized crime. Often used with the: a murder suspect with links to the Mob.
Problema zero
In masina asta dupa care toata lumea intoarce capul ma simteam oarecum rusinat. ( MA SIMT CA SI IN VITRINA asa zic cei care au pus foliile ) motiv pentru care am hotarat de pun folii pe geamuri.
Mod de rezolvare Suni si faci rezervare la firma specializata.
Timp de rezolvare 4 ore
Costuri 480 RON
Prima problema UN ZGOMOT DE LOVITURA LA ROATA DREAPTA FATA. Nu stiu si nu'mi pot da seama ce poate sa fie din cauza faptului ca nu ii un zgomot care se aude permanent. Dupa ce am franat destul de violent inaintea unei curbe ( din cauza drumului cu denivelari ) la acceleratie am auzit zgomotul (3-4 lovituri ) si am crezut ca este planetara. Dupa nu am mai auzit zgomotul cateva zile si a revenit zgomotul (3-4 lovituri ) si gata...
Mod de rezolvare Intr-un final am descoperit. Era o sticla de suc in dreapta la pasager care se lovea cu dopul de prag.
Timp de rezolvare Nedeterminat
Costuri Zero
A 2 a problema EROARE SENZORI PARCARE. Urla aiurea cand dau cu satele. In camp deschis urla ca si cum ar fi ceva in spatele meu.
Mod de rezolvare So rezolvat singur. Reapare pentru cateva secunde dupa fiecare spalare
Timp de rezolvare Nedeterminat
Costuri Zero

...dar cred ca pot fi discurile de frana de vina pt asta...
)...
sa fiu vocea din desert. 2 furtune stock costa 360 de lei si daca la mine au rezistat 100de mii peste 160 care o aveau deja.. si Al de Sus mi-e martor ca 5000 este un numar frecvent intre volan si plansa de bord... foarte greu ma convinge cineva sa dau cu bani in silicoane.