Anvelope

Piese auto ALFA ROMEO de la Viva Cappio - Timisoara

Ofertele speciale obtinute de Asociatia Alfa Amore pentru membri legitimati: Reduceri, facilitati si orice alt fel de beneficiu.

Piese auto ALFA ROMEO de la Viva Cappio - Timisoara

Mesajde mani_mic » Vin Dec 05, 2008 9:09 am

De la magazinul Viva Cappio din Timisoara pentru membrii legitimati Alfa Amore se pot achizitiona piese si accesorii pentru autoturismele Alfa Romeo cu un discout de 10% (in cazuri speciale cum ar fi: lipsa asigurare casco, comenzi mari, sau altele care se vor discuta in fiecare caz in parte, discountul poate ajunge pana la 15% ). Piesele se pot livra in toata tara (cu costul transportului suportat de beneficiar). Transportul se poate organiza cu ajutorul membrilor asociatiei in cazul in care nu sunt urgente si in functie de posibilitati.
Metoda de comanda de la distanta se poate face utilizand formularul de comanda de pe site-ul http://www.vivacappio.ro sau sunand direct la numerele de telefon de pe site (persoana de contact - George Tapai.
Nu se fac reduceri la urmatoarele produse: uleiuri, acumulatori si anvelope. In rest, pentru orice produs membrii Alfa Amore vor beneficia de un discount de minim 10%.
Va invitam sa va spuneti parerea despre colaborarea dvs. cu acest magazin si sa postati preturi in urma cumpararii acestora pentru a reusi putea oferi o idee persoanelor interesate.
Conduc ALFA, deci exist!
Avatar utilizator
mani_mic
Site Admin
 
Mesaje: 1935
Membru din: Lun Sep 22, 2008 11:59 am
Locatie: Timisoara
Marca: Lancia
Model: Delta
Motorizare: 1.6 mJTD
Fabricat: Feb 2010

Inapoi la Oferte Alfa Amore - pentru membri legitimati

Cine este conectat

Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori

cron