da mc de sfaturi mi.au fost de mare ajutor si cred ca si pe viitor adica nu cred ci sunt sigur ca.mi vor fi de folos...intre timp am rezolvat problema... cred (zic ca, cred deoarece am facut recalibrarea la cutie la autoparma in romania).am facut recalibrarea si am plecat in probe,a mers nu a mai facut figuri,dar asa s.a intamplat si cand mi.a montat semeringul la cutie pe care l.am schimbat in urma cu 2 saptamani deoarece era praf dar numai k atunci nu mi s.a facut recalibrare la cutie. sper sa se fi rezolvat....intre timp eu din necunostinta de cauza si nici cei de la service (mecanicii

) ca se foloseste un ulei special ptr. cutiile selespeed si mi.au pus ATF ulei ptr. cutii hidramate si din cee a ce am inteles de pe siteuri de pe aici ca asta creeaza numai prb la cutie si m.am decis sa-i iau uleiul acela special TUTELA SC SPEED parca asa se cheama,aqm nu mai merg cu ea pana nu primesc uleiul....dar si cu uleiul asta stie cineva cum trebuie pus???
trebuie spalat rezervorul unde a fost cel de dinnainte? sau se da afara pur si simplu si apoi pun pe cel nou? aqm sunt in romania si daca e cineva care-mi mai poate da un sfat ma poate suna sau un beep la 0751231216 si sun eu...STIMA...