Anvelope

Alfa Romeo Spider Mille Miglia

Alfa Romeo Brera este un gran turismo produs din anul 2005. Versiunea cabrio denumita Spider se produce din 2006. Ambele modele sunt construite de catre Pininfarina.

Alfa Romeo Spider Mille Miglia

Mesajde the red passion » Mar Dec 08, 2009 11:03 am

Alfa Romeo Spider Mille Miglia cabriolet

Imagine

Alfa Romeo Spider Mille Miglia.versiunea comemorativa construita in numai 11 unitati,numar care aminteste victorile obtinute de Alfa Romeo in celebra cursa intre anii 1928 si 1947,simbol istoric a pasiuni motoarelor.Alfa Spider Mille Miglia este o masina cu un dsign particular care se caracterizeaza prin linea alungata si prin prezenta unui interio rafinat.Masina se distinge pentru exclusiva culoare a caroseriei rosso 8C si prin logo-ul legenar quadrifoglio aflate pe aripile fata.Toate exemplarele poseda o eticheta de argint situata intre cele doua scaune, eticheta ce aminteste numele victoriei atribuite masini.
Echipamentul prevede un interior exclusiv imbracat in piele neagra ce are cusaturi rosi.Alfa Spider Mille Miglia are motorul cel mai puternic al gamei,un 3.2 V6,care este in gradul de a furniza o putere de 260 CV.Stilul inconfundabil si performante emotionante sint calitatile distinctive ale acestei masini.Alfa Spider Mille Miglia are in dotare si sistemul Electronic Q2.Aceasta editie speciala va fi prezenta cu ocazia editiei 2008 a Mille Miglia.
preuat:automania
Atasamente
Alfaromeospidermillemiglia_anteriore.jpg
Alfaromeospidermillemiglia_posteriore.jpg
Alfaromeospidermillemiglia_dettagli.jpg
Alfista fino alla morte!:drak: Il cuore ha sempre ragione!
Avatar utilizator
the red passion
Top gear
 
Mesaje: 2072
Membru din: Dum Dec 07, 2008 8:04 pm
Locatie: Italy
Marca: Alfa Romeo
Model: 156 1.9 jtd
Motorizare: 145 cp
Fabricat: Octombrie 2003

Inapoi la Alfa Brera, 946 Spider

Cine este conectat

Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori