Anvelope

Regulament publicitate

Regulamentul forumului Alfa Amore.
Citeste si respecta!

Regulament publicitate

Mesajde thezapper » Joi Noi 27, 2008 4:43 am

Regulament publicitate
Regulamentul de functionare si postare a anunturilor de vanzare/cumparare in aria Publicitate

[Joi, 27 Noiembrie 2008]

1. Publicitate:
a. postarea de anunturi de vanzare/cumparare se va face doar pe sectiunea special dedicata Forum -> Publicitate -> Mica Publicitate
b. este interzisa postarea de link-uri cu scopul de reclama. Firmele care doresc sa Isi prezinte produsele (si nu doresc sa devina parteneri cu Alfa Amore Romania sau sa plateasca publicitate) sunt rugate sa contacteze un administrator/moderator care ii vor Indruma spre aria special dedicata.
c. utilizatorii care au ca singur scop postarea de anunturi de publicitate vor fi sanctionati ca atare.

2. Reguli de postare a anunturilor de vanzare/cumparare:
a. anunturile trebuie insotite de detalii complete ale produsului care se vinde (optional si poza) precum si detalii complete de contact ale utilizatorului (nume, telefon, email, PM).
b. titlul topicului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare sau vanzare precum si produsul sau produsele in cauza. Se vor sanctiona (si edita) titlurile inexacte de genul: "Vand mai multe", "Vand" sau "Cumpar piese".
c. este interzisa vanzarea de bunuri provenite din actiuni ilegale, supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate in vigoare.
d. raspunderea pentru datele si informatiile din anunt, precum si pentru calitatea produselor vandute, cade strict in sarcina vanzatorului. AlfaAmore.ro nu se asociaza in nici un fel cu persoana vanzatorului, textul anuntului sau articolele care fac subiectul tranzactiilor.
e. este interzisa specula cu produse pe acest forum (este interzisa vanzarea unui produs cumparat de pe acest forum la un pret mai mare daca nu i s-au adus modificari suplimentare).
f. sunt interzise comentariile pe marginea unui produs. Daca nu iti convine pretul sau starea lui nu te obliga nimeni sa-l cumperi.
g. este permis un singur "bump" sau "up" in 24 de ore.
h. anunturile in care nu s-a mai postat nimic timp de mai mult de 6 luni se vor sterge.

3. Anunturile de pe aria dedicata firmelor:
a. firmele care doresc sa isi prezinte ofertele catre membrii AlfaAmore.ro trebuie sa contacteze un administrator/moderator.
b. impreuna cu un membru al echipei acestui forum, se va stabili daca oferta unei firme este de interes pentru utilizatorii acestui site si cum va arata oferta acelei firme pe forum.

Toate regulile specificate mai sus trebuie respectate. Nerespectarea acestora duce la sanctionarea utilizatorului respectiv.
“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”
Avatar utilizator
thezapper
4th gear
 
Mesaje: 408
Membru din: Dum Sep 28, 2008 6:51 pm
Locatie: Timisoara, Romania
Marca: Alfa Romeo
Model: Brera
Motorizare: 3.2 JTS V6
Fabricat: 2007
Nr. de inmatriculare: TM 11 XGJ

Inapoi la Regulament

Cine este conectat

Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori

cron