In acest topic o sa incerc sa relatez povestea mea si a Alfei mele,motivele pentru care am hotarat sa o cumpar,problemele cu care m-am confruntat in cele cateva luni bune de cand o am,inbunatatirile aduse si planurile "noastre" de viitor.
Ok.O sa incep cu inceputul.In aprilie m-am hotarat ca vreau masina.Prima mea masina.Alegerea a fost una destul de simpla dat fiind faptul ca de ceva vreme cochetam cu ideea achizitionarii unei Alfe.Mi se trage de la o cunostiinta ce detinea candva o Alfa 75.Asta vroiam si eu.Cand a fost insa sa imi iau si eu alfa mea,am decis sa am una mai noua.156.Alegerea a fost una simpla.Are tot ce imi doream....Design,interior confortabil,tinuta de drum foarte buna,o remarci foarte usor.
Incepusem sa caut in Germania un 156 si il gasisem....era un 2.0 TS 1999,eram hotarat sa plec dupa ea,cand intr-o marti am zis sa caut si pe autovit.Si Bella mea era si ma astepta acolo
Pe scurt,detin un 156,1.6TS,120CP(4 the moment
In momentul cand am luat-o,defecte mari nu avea,totul era ok,neplacerile au venit mai incolo din pacate...
---2 be continued---